بخشنامه اضافه کاری تابستان ۱۴۰۱

تعداد بازدید:۴۱۱
بخشنامه اضافه کاری

با سلام

احتراماً، پیرو بخشنامه شماره ۱۰۲۴۰۹ مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۶ به اطلاع می‌رساند، با توجه به کاهش ساعت کاری واحدهای دانشگاه، پرداخت اضافه کار در ماه‌های مرداد و شهریور برای واحدهای صف دانشگاه به میزان ۵۰ درصد کارکنان هر واحد تا سقف ۳۰ ساعت در ماه قابل پرداخت خواهد بود. لذا از مدیران محترم امور اداری واحدهای صف دانشگاه تقاضا می‌شود تا میزان سقف تعیین شده، تا پایان روز ۹ مرداد ماه افراد مورد نیاز را تعیین و اعلام نمایند، این بازه قابل تمدید نخواهد بود و در صورت عدم تعیین سقف برای کارکنان آن واحد، سقف اضافه کار به صفر کاهش پیدا خواهد کرد. با آرزوی توفیق الهی.

احمد نوحه‌گر

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.