بازدید مدیر کل محترم مالی دانشگاه تهران جناب آقای سروری و معاون ایشان آقای اکبری و آقای اسدپور از دانشکدگان

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۰ کد : ۴۳۰۹۷ اخبار ۱
تعداد بازدید:۳۸

امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۶ آقای سروری مدیر کل محترم دانشگاه تهران با همراهی آقای اکبری معاون نظارت بر امور سامانه های مالی و آقای اسدپور رئیس اداره رسیدگی به اسناد مالی، در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران (واقع در کرج) حضور پیدا کرده و مسائل مرتبط با آن امور در دانشکدگان را بررسی و  راهکارهای لازم برای رفع آنها را ارائه نمودند. ایشان بعد از جلسه مشترک با ریاست محترم و معاون اداری-مالی دانشکدگان در سازمان مرکزی، از ایستگاه های مختلف علوم دامی، مزرعه و باغبانی، و سایت هشت دستگاه بازدید کردند. آقای سروری ضمن استماع مشکلات و دغدغه های مختلف در واحدها، از زحمات ارزنده کارشناسان و همکاران خدماتی آن مجموعه، تقدیر و تشکر نمودند.
دانشکدگان مراتب سپاس از همراهی ارزشمند ایشان و همکاران محترم و نگرش مثبت برای حل مسائل را، اعلام می دارد.

نظر شما :